Möhippa

Blev du den lyckliga som fick planera möhippan? 
Det är aldrig lätt att fixa ett fullspäckat schema med roliga grejer men när man gått på stan och sålt kramar för smekmånaden kan det vara skönt att bara slinka ner i en vinkällare, slappna av (nästan) och sen få en fyra-rätters middag serverad. 

På er möhippa kommer inte vinprovningen vara riktigt som en vanlig vinprovning, den är till för att ni ska ha roligt, för att ni ska få ett minne för livet. 

Så här ser upplägget ut:

Fördrinken: 
Mousserandeprovning med Champagne, Prosecco och Talento.
Fördrinken startar med en blindprovning för brunden, med ögonbindel och allt. Var det där en champagne eller en prosecco eller en sprite? (Ja, ni brudtärnor ska ju också få ha lite roligt)
Efter det serveras alla, jag förklarar lite vad exakt ni fått i glasen, vad är en Talento? Vad är skillnaden på Prosecco och Champagne? Varför dricker man inte Cava på en Italiensk restaurang?

Förrätten:
Förrätter kommer in, oxcarpaccio med tryffel.
Till detta serveras två röda viner, ett Chianti Classico och en Valpolicella. Ni får kort historia om region, druvor och kuriosa medan ni äter. 

Mellanrätt: 
En klassisk risotto serveras. 
Ni har kvar era viner och kan umgås och ha trevligt. 

Varmrätten: 
Innan varmrätten kommer in får ni ytterliggare två röda viner, denna gången kraftigare röda viner, en Amarone och en Barolo. Vi stannar till lite innan maten kommer och provar tillsammans och lär oss vad som är specifikt för just dessa viner. 
Jag tackar för mig och lämnar er. Ni äter varmrätt, en Saltimbocca på kalvkött och parmaskinka, och beställer in mer vin om ni så önskar. 

Dessert: 
Till dessert serveras profiterol och ni väljer till om ni vill ha kaffe och avec. 

Har ni andra specifika önskemål, matpreferenser, allergier osv, så kan vi lösa det mesta! 
För att boka, maila [javascript protected email address] eller ring 0727-065 977

Pris: 1000 kr per person vid minst 10 personer
Plats: Enoteca del Signore, Vasaplatsen 4